ISOMAT докладва от BAU 2017

ISOMAT успешно участва за втори път, на водещото, световно, търговско изложение за Архитектура, Материали и Системи BAU 2017, което се проведе в изложбен център MesseMünchen, в Мюнхен, Германия, от 16тидо 21ви Януари, 2017г.

Атрактивният павилион на ISOMAT, с многото си нововъведения, привлече множество професионалисти от целият свят, които имаха възможността да се запознаят с голямото разнообразие от продукти на компанията, както и с нейните интегрираните строителни решения.Инженери, предприемачи, изпълнители, търговци и физически лица се запознаха с новаторските полиуретанови, хидроизолационни системи за плоски покриви и балкони, микроциментовите декоративни покрития от ново поколение и широката гама от подови покрития.

С участието си на BAU, ISOMAT засилва присъствието си на Немският и световният пазар.Днес, компанията работи в над 50 държави по целият свят, като същевременно запазва производствените филиали в Румъния и Сърбия, както и търговскитедружества в България, Турция, Русия и Словения.

BAU представлява водещо, световно изложение в областта на архитектурата и строителните материали.Тазгодишното събитие подобри всички предишни рекорди, като подслони 250000 посетители и 2120 изложители от 45 държави.Освен това присъстваха над 80 000 посетители от други държави, основно от Турция, Русия и Китай, което демонстрира значението на BAU като отправна точка за всички професионалисти в строителният сектор.

Следващата спирка на ISOMAT е изложението HORECA в Атина, Гърция, което ще се проведе в Metropolitan Expo Exhibition Centre, от 10тидо 13ти Февруари, 2017г.

_DSC3407-2_web