ISOMAT е на BAU 2019

Ние отново сме на водещото международно изложение за архитектура, строителни решения и материали BAU 2019, което ще се проведе от 14 до 19 Януари 2019 в Панаирен Център Мюнхен, Германия.

Посетете ни в зала B6, щанд 229, за да видите нови продукти и технически решения за съвременното строителство. Екипът ни от професионалисти ще ви разкаже за иновациите в хидроизолацията – полиуретанови системи ISOMAT PU SYSTEMS и покрития от полиуреа; декоративни микроциментови покрития за подове и стени, индустриални подове и др.

ISOMAT е на BAU 2019

Работно време:

  • Понеделник – петък 9:30 – 18:00
  • Събота 9:30 – 16:00

BAU е най-значимото международно изложение за професионалистите в архитектура, строителство, проектиране и строителни материали. На всеки две години повече от 2,000 фирми представят най-новите си продукти, приложения и решения на повече от 250,000 посетители от целия свят.

По време на изложението ще се проведат и множество съпътсващи събития. С форуми, дискусии и демонстрации участниците ще изучават най-новите тенденции в индустрията – иновативни продукти, смарт решения и референтни обекти.

За повече информация посетете уеб сайта на изложението: www.bau-muenchen.com

Научете повече за ISOMAT на: www.isomat.bg