ISOMAT СЕ РАЗШИРЯВА!

Следвайки динамичната стратегия на развитие през годините, ISOMAT продължава да разширява присъствието си на пазарите на Югоизточна Европа.

ПРИДОБИВАНЕ
През Януари 2015, компанията придоби собственост на завод произвеждащ бои, полимерни мазилки и замазки в град Букурещ, с площ 5 000 m2 върху земя от 42 000 m2. С тази инвестиция, компанията цели да задълбочи присъствието си на пазара в Румъния, както и на по-голям регион на Балканите.

НОВИ ДЪЩЕРНИ ДРУЖЕСТВА
Освен това, в края на 2014, започна работа дъщерното дружество на ISOMAT в Марибор, Словения, докато в началото на 2015 представителството в Москва се разви в дъщерно дружество. В момента, ISOMAT притежава шест дъщерни дружества, четири от които търговски, в Русия, Турция, България и Словения, и две, в Сърбия и Румъния, които имат и производствени мощности. Допълнително, компанията притежава и търговски филиал в Испания.

ИЗНОС
В същото време, компанията изнася в повече от 40 страни по целият свят. По конкретно, освен в седемте държави, в които работи чрез своите дъщерните дружества и представителство, ISOMAT осъществява международни продажби в Германия, Австрия, Англия, Белгия, Франция, Швеция, Малта, Канада, Украйна, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Молдова, Словакия, Унгария, Хърватска, Латвия, Грузия, БЮРМ, Албания, Кипър, Афганистан, Израел, Йордания, Ливан, Палестина, Обединени арабски емирства, Катар, Азербайджан, Либия, Алжир, Либерия, Екваториална Гвинея, Нигерия, Тайланд и Гватемала.

ДРУГИ ИНВЕСТИЦИИ
Също така, са в ход инвестиции и в производствената база в Гърция. Разширението на вече успешната линия за производство на полиуретанови продукти е в процес на изграждане, докато другите производствени линии се разширяват и модернизират.

И накрая, ISOMAT наскоро получи строително разрешение за разширяване на централната административна сграда в Агиос Атанасиос, Солун.

ISOMAT-FACILITIES-IN-THESSALONIKI-WEB